top of page

Vallaantie 35 B 19, 08700 Lohja
(As Oy Virkkalan Pistetalot)

Idyllinen ja arvokkuutta huokuva 40-luvun kivikerrostalo luonnonhelmassa rauhallisella alueella Virkkalan kyläkeskustan läheisyydessä tarjoaa ripauksen wanhanajan henkeä, sellaista arvostaville asukkaille. Lähin ruokakauppa on viiden minuutin kävelymatkan päässä kotoa ja suosittu lounasravintola Evästorppa tarjoilee arkipäivisin ruokailumahdollisuuden noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Etäisyys Pähkinäniemen uimaranta vain noin kilometri.

Taloyhtiössä on tehty remontteja niin, että asumismukavuus on tätä päivää. Uusitut ikkunat ja vesikiertoinen keskuslämmitys uusilla patteritermostaateilla pitää huolen siitä, ettei sukat pyöri jaloissa sisällä paukkupakkasillakaan.

A-talossa taloyhtiön sauna ja B-talossa pyykkitupa asukkaiden käytössä. Numeroidut sähkötolpalliset autopaikat jonotusperiaatteella, mutta tienvarsipysäköinti sekä muutamat kaikille vapaat autopaikat pihassa tarjoavat autolle paikan.

24,5 m2 kodikas yksiö. Pieni pesuhuone, johon ei mahdu pyykinpesukonetta, mutta samassa talossa on pyykkitupa, jossa pyykit voi pestä.

Keittiöön jätetty osaksi kiintokalusteita alkuperäiset yläkaapit vanhaa kunnioittaen. 

Alkoviin saa mukavasti aseteltua sängyn, jolloin muuta tilaa jää oleskelulle.

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa.

bottom of page