top of page

Tietolantie 1 B 11, 08700 Lohja
(As Oy Tietola)

Paikallispalveluiden ympäröimä kerrostalo Virkkalan kyläkeskustassa. Talossa on hissi, mutta ei ole esteetön. Käynti porraskäytävään sisäpihan puolelta.

Samassa talossa K-market Tietolantie, joten kauppaan ei ole pitkä matka. Kaupan yhteydessä myös Postin palvelupiste. Kaikki muutkin lähipalvelut ovat aivan vieressä, muun muassa apteekki, kahvila sekä parit ravintolat ja erikoiskauppaliike.

Virkkalan linja-autopysäkki noin sadan metrin päässä kotiovelta, josta julkisen liikenteen yhteys Lohjalle (9km / 15min) ja Helsinkiin pääsee bussilla noin 1½ tunnissa.

Asunto on kompakti kolmannen kerroksen yksiö keittokomerolla. Sekä keittiössä että eteisessä on hyvin kaappitilaa. Asuinhuone on tilava ja valoisa, jonka saa varmasti sisustettua mieleisekseen tarvittavilla kalusteilla. Ranskalainen parveke tuo mukavuutta kauniisiin kesäpäiviin, mutta tupakointi on ehdottomasti kielletty. Laatoitettu siisti pesuhuone, johon ei mahdu pyykinpesukone, mutta taloyhtiössä on pesutupa asukkaiden käytössä. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa.

Kuvaus: 1 h + kk + kph

Neliöt: 29.4 m2 

Rakentamisvuosi: 1965

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 3/6

Hissi: Kyllä

Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys

Ilmanvaihto: Koneellinen

Astianpesukone: Ei

Pyykinpesukone: Ei, taloyhtiössä kätevä pesutupa

Autopaikka: Taloyhtiöllä autopaikkoja pihassa

Yleiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna, pesutupa ja häkkivarasto

bottom of page