top of page

Salmenmäentie 1 C 19, 08350 Lohja
(As Oy Routionrinne)

Rauhallinen ja siisti kerrostaloyhtiö, vehreällä metsäisellä tontilla hyvällä sijainnilla, syrjässä Roution lähiökeskustasta.

Taloyhtiössä pesutupa asukkaiden käytössä sekä siisti sauna, joista voi varata vuorot. Autopaikka, tai jopa autotalli, on mahdollista saada vuokrattua jonotus periaatteella.

Hiidensalmen Sale palvelee aamu varhaisesta ilta myöhään noin kilometrin päässä, Roution uudehko koulu ja päiväkoti vain puolet siitä. Roution yhdeksän väylän frisbee-golfrata on koulua ympäröivässä metsässä. Pieni uimaranta muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä, jossa voi käydä kesäpäivinä virkistäytymässä.

Bussipysäkki aivan kotipihan vieressä, josta kulkee linja-auto Lohjalle, ja sieltä edelleen Helsinkiin. Autolla pääsee kotipihasta Turku - Helsinki moottoritielle noin 5 minuutissa.

 

Ensimmäisen kerroksen asunto, joka on muutettu kolmiosta isoksi kaksioksi, yksi väliseinä poistamalla. Läpitalon asunto, joten luonnon valoa runsaasti tarjolla kahdesta suunnasta. Seinien ja lattioiden sävyt ovat vaaleat. Koti sopii loistavasti tilaa kaipaavalle pariskunnalle.

Suureen olohuoneen voi sisustaa monella tapaa. Sinne saa oleskelutilan lisäksi esimerkiksi ruokailutilan, kotitoimiston tai kirjaston. Lasitettu parveke on olohuoneen jatkeena, jossa voi viettää aikaa kaikessa rauhassa, mutta ei tupakoida.

Makuuhuoneessa isot vaatekaapistot sekä reilusti tilaa parisängylle ja muillekin huonekaluille.

Keittiöön sopii parhaiten ruokailuryhmä kahdelle, mutta myös neljälle. Varustukseen kuuluu astianpesukone arkea helpottamaan. Pesuhuoneessa on tilaa ja liittimet pyykinpesukoneelle.

Talossa Kaapeli-TV (DNA) johon vuokralainen voi hankkia nopean ja vakaan nettiliittymän.

Kuvaus: 2 h + keittiö + lasitettu parveke

Rakentamisvuosi: 1967

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 1/3

Hissi: Ei

Ilmanvaihto: Koneellinen ilmastointi

Astianpesukone: Ei

Pyykinpesukone: Ei, voidaan hankkia hintaan 20 €/kk

Autopaikka: taloyhtiöllä autopaikkoja

Parveke: lasitettu parveke

bottom of page