top of page

Raamikatu 2 A 45, 33 400 Tampere
(As Oy Niemenrannan Elegia)

Yksiö tupakeittiöllä ja alkovilla  Niemenrannasta. Niemenrannan rantoja kiertää rantaraitti, jossa on mukava liikkua niin kävellen, pyöräillen kuin koiraa ulkoiluttaen. Näsijärven rannassa on oma pienvenesatama. Talon vierestä löytyy juuri valmistunut S-Market ja Lielahtikeskuksen laajempiin palveluihin(1,5 km) polkaiset nopeasti pyörällä.

Asunto on hyvästä pohjaratkaisusta johtuen hyvin sisustettava. Alkoviin mahtuu mukavasti sänky, alkovin yläosasta löytyy yläkaappirivistö ja asunnossa on muutenkin poikkeuksellisen hyvin kaappitilaa. Keittiöstä löytyy elämää helpottava astianpesukone ja kylpyhuoneessa on tilaa leveälle pesukoneelle. Vuokranantaja voi lisähinnasta hankkia uuden pesukoneen huoneistoon.

Taloyhtiössä on Elisan 10/10M netti, joka sisältyy vuokraan ja jota vuokralainen voi omakustanteisesti päivittää nopeammaksi. Vuokraan sisältyy vakuudettomuus ja kotivakuutus, mikäli hakija on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa. Muussa tapauksessa vakuudesta sovitaan erikseen.

Niemenrannassa on hyvä kevyen liikenteen verkosto ja bussi kulkee pääsääntöisesti vartin välein keskustaan. 2024 alueelle valmistuu ratikkayhteys.

Kuvaus: 1 h + tupakeittiö + ranskalainen parveke

Rakentamisvuosi: 2019

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 5/7

Hissi: Kyllä

Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys

Ilmanvaihto: Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: liitäntä valmiina

Autopaikka: Ei

Yleiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, sauna ja häkkivarasto huoneiston avaimeen sarjoitetulla lukolla

bottom of page