top of page

Puistokatu 19 A 3, 08150 Lohja
(As Oy Lohjan Jalavapuisto)

Vuonna 2020 valmistunut kerrostalo tarjoaa modernin ja viihtyisän asumisympäristön luonnonläheisellä sijainnilla. Lenkkimaastot ja ulkoilumahdollisuudet ovat mitä mainioimmat!

Lähin kauppa löytyy noin 400m päästä ja kauppakeskus Lohen ja Lohjan keskustan kattavien palveluiden äärelle vain noin 1,5km. Lähellä löytyy myös julkisia palveluita, kuten päiväkoteja sekä alakoulu.

Ovipuhelinjärjestelmällä saa avattua jatkuvasti lukossa olevan ulko-oven vierailleen. Koneellinen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys tuovat asumismukavuutta.

Viihtyisä kompakti koti maantasossa omalla pienellä pihalla, joka soveltuu erinomaisesti yksinasujalle.

Eteisen jatkeena olevasta tupakeittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen, mukaan lukien astianpesukone, ja tasoilla on tilaa pienkodinkoneille. Säilytystilaa tarjoavat niin eteisen kaapit, kuin alkovin fiksusti tilaa hyödyntävät yläkaapit.

Alkoviin mahtuu parisänky niin, että molemmin puolin sänkyä mahtuu kulkemaan, tai vaihtoehtoisesti kapeampi sänky alkovin perälle vähemmän lattiatilaa viemästä asuinhuoneesta. Asuinhuone on helppo sisustaa kivaksi ja toimivaksi kodiksi.

 

Tilavassa pesuhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle. Taloyhtiön upeat saunatilat ovat kotiovesta porraskäytävän toisella puolella.

Piharakennuksesta löytyy asuntoon kuuluva varastokomero, ja polkupyörille erillinen säilytyskatos.

 

Yhtiössä on asukkaiden käytössä pieni ruohonleikkuri, jolla omaakin pihaa voi trimmata.

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa.

Kuvaus: 1 h + kt

Rakentamisvuosi: 2020

Yleiskunto: erinomainen

Kerros: 1/6

Hissi: kyllä

Ilmanvaihto: Koneellinen ilmastointi

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: Ei

Autopaikka: Ei

bottom of page