top of page

Postikatu 10 B 9, 08100 Lohja
(As Oy Postikatu 10)

Upea 50-luvun kerrostalo paksuine kiviseineen tarjoaa viihtyisää asumista Lohjan ydinkeskustassa. Vaikka kaupungin toinen pääkatu kulkee aivan kiinteistön vierestä, ei liikenne aiheuta häiriötä asumiselle. Talossa ei ole hissiä. Yhtiö on hyvin hoidettu ja ammattitaitoisesti hallinnoitu, joten asumiseen liittyvät asiat hoituvat sujuvasti.

Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä, ja 24/7 avoinna oleva Prisma ihan naapurissa, jossa on myös Lohjan linja-autoasema. Bussilla pääsee Helsinkiin reilussa tunnissa, aikaisesta aamusta ilta myöhään. Kaupungin uimaranta ja harjun ulkoilumaastot noin puolen kilometrin päässä kotiovelta.

Tämä ylimmän kerroksen koti soveltuu erinomaisesti yksin asuvalle tai vaikka nuorelle parille ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksi.

Keittiössä alkuperäiset keltaiset kaapistot, jotka tekevät kodista persoonallisemman. Pieni jääkaappi-pakastin, lattialiesi keraamisella tasolla sekä liesituuletin kuuluvat varusteluun.

 

Makuuhuone on keittiön ja eteisen välissä, ja sinne mahtuu parisänky sekä lipasto vaatesäilytystä varten. Eteisessä on kaappeja, niitä vanhoja komeroja. Kylpyhuone on kylpyhuone, kylpyammeella. Kapealle pyykinpesukoneelle on tilaa ja liittimet.

 

Olohuoneeseen mahtuu kaikki mitä city-asuja tarvitsee, myös kotikonttori tarvittaessa. Asunnossa valokuitunetti, jonka nopeuden voi määrittää palveluntarjoajan kanssa. Olohuoneesta kulku parvekkeelle, josta on järvinäköala!

Vuokralaisella käytössään ullakkokomero kerrosta ylempänä.

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa

Kuvaus: 2 h + keittiö

Neliöitä: 39,5 m2

Rakentamisvuosi: 1953

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 4/4

Hissi: Ei

Ilmanvaihto: Painovoimainen ilmanvaihto

Astianpesukone: Ei

Pyykinpesukone: Ei

Autopaikka: Ei

bottom of page