top of page

Mineriitintie 17 A 5, 08680 Lohja
(As Oy Mineriitintie 7)

Luhtikerrostalo Muijalassa, Lohjanharjun mäntymetsikön siimeksessä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä asuinalueella. Talossa on hissi ja sauna. Läheltä Mineriitintien varressa on pienille lapsille soveltuva yleinen leikkipuisto. Asfaltoitua pyörätietä pitkin pääsee Lohjan keskustaan asti. 

Lähikauppa löytyy kilometrin päästä, lähin päiväkoti 5 minuutin, Muijalan alakoulu 10 minuutin kävelymatkan etäisyydeltä. Lohjan sisäisen liikenteen pysäkki on ihan talon vieressä ja Helsinkiin menevän bussin pysäkille alle kilometrin kävelymatka. Autolla Helsinki-Turku moottoritien liittymään kotipihasta siirtyy parissa minuutissa, josta ajaa alle puolessa tunnissa Espooseen.

Ensimmäisen kerroksen läpi talon kaksio hyvällä pohjaratkaisulla, joka soveltuu niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Hiljattain remontoidussa keittiössä hyvin tilaa ruokapöydälle. Varusteluun kuuluu erillisliesi ja uuni, liesituuletin, jääkaappi-pakastin sekä astianpesukone. Mikrolle on oma hyllypaikka, joten ei vie tasolta tilaa.

Isoon olohuoneeseen mahtuu mainiosti sohvaryhmät ynnä muut kalusteet, sekä myös kotitoimistonurkkaus niin halutessaan. Olohuoneessa on väliovi, joten sen voi myös hyödyntää toisena makuuhuoneena, vaikka kevyellä tilajakajalla oleskelutilasta erottaen. Makuuhuoneessa on vaatehuone, ja sinne sopii toimivalla tavalla 160cm levyinen parisänky.

Erillinen tuulikaappieteinen kivilaattalattialla ja väliovella. Pesuhuoneessa paikka ja liittimet pyykinpesukoneelle. Asunnossa kiinteästi asennetut led-kattovalaisimet.

 

Isolle parvekkeelle sopii vaikka terassikalusteet ja kesällä siellä voi viettää aikaa varjossa, lämmöstä nauttien.

Kuvaus: 2 h + keittiö + vaatehuone + parveke

Neliöitä: 59,5 m2

Rakentamisvuosi: 1972

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 1/3

Hissi: Kyllä

Ilmanvaihto: Koneellinen poisto

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: Ei

Autopaikka: Kyllä

bottom of page