top of page

Karstuntie 26 A 20, 08100 Lohja
(As Oy Lohjan Karstunkulma)

Vuonna 2021 valmistunut kerrostalo Lohjan keskustan välittömässä läheisyydessä, jopa paraatipaikalla. Rauhallinen ympäristö, johon ei liikenteestä aiheudu häiriötä. Talo tarjoaa tasokasta ja turvallista asumista.

Kaikki keskustan palvelut alle kilometrin kävelyetäisyydellä kotoa. Kirjasto, ala- ja yläkoulu sekä Lohjan lukio puolet siitä. Naapuritontilla sijaitsee Tennari, liikunnallisten harrastusmahdollisuuksien keskittymä, joka laajenee vuoden 2023 aikana entisestään. Hyvät ulkoilureitit monessa suunnassa kotiovelta tuo kivasti vaihtelevuutta iltalenkeille.

Asunnot ovat moderneja ja suunniteltu vastaamaan nykyajan asumistarpeita. Pesuhuoneissa mukavuutta lisäävä lattialämmitys sekä liitännät ja paikkavaraus pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukone voidaan hankkia asuntoon vuokranantajan toimesta lisähintaan 20 €/kk. Vesikiertoinen patterilämmitys, joten lämmitys sisältyy vuokraan. Talossa kaapeli-TV sekä taloyhtiönetti (10M). Asuntoon kuuluu lisäsäilytystilana kellarikomero.

Pihan autopaikat ovat erillisiä osakkeita, joista voi olla mahdollisuus vuokrata autopaikka erikseen.

25,5 neliöinen kompakti ja viihtyisä. Lattioissa on laminaatit ja keittiöstä löytyy liesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone. 

 

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa

Kuvaus: 1 h + k

Neliöt: 25,5 m2

Rakentamisvuosi: 2021

Yleiskunto: erinomainen

Kerros: 3/6

Hissi: Kyllä

Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys

Ilmanvaihto: Koneellinen

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: Ei, liitäntä löytyy

Autopaikka: Erikseen vuokrattava

Yleiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja ja häkkivarasto 

bottom of page