top of page

Juhonkatu 3 F 40, 08200 Lohja
(As Oy Ojamonlaita)

Kolmikerroksinen hissitön taloyhtiö Ojamolla.

Autopaikkoja varattavissa pihasta ja talon edustalla on reilusti tilaa kadunvarsipysäköintiin.

Sijainti Lohjanharjun luonnon läheisyydessä sekä ulkoilumaastojen vieressä, tarjoaa aktiiviselle ihmiselle huippu puitteet. Bussipysäkille lyhyt kävelymatka, josta pääsee sekä Virkkalan suuntaan että Lohjalle, ja sieltä edelleen Helsinkiin reilussa tunnissa. 

 

Noin kilometrin päässä sijaitsee kauppakeskittymä, jossa Citymarket, apteekki, parturi-kampaamo, Lidl, Alko, sekä useita pieniä pikaruokaravintoloita. Lohjan keskusta ja sen kaikki sen palvelut reilu parin kilometrin päässä.

Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä ja makuuhuoneeseen parisängyn lisäksi esimerkiksi lipasto vaatesäilytykselle. Keittiön ja makuuhuoneen ikkunat harjun metsän suuntaan, joten luonnonläheisyys on osana asumiskokemusta.

Olohuone on iso, johon mahtuu isompikin sohva, ja vaikka kotikonttorin työpiste tai kirjastonurkkaus. Eteisessä vaatehuone, jossa reilusti säilytystilaa. Pesuhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukone voidaan hankkia asuntoon vuokranantajan toimesta lisähintaan 20 €/kk.

Kivan kokoinen, valoisa läpitalon kaksio parvekkeella 1. kerroksessa. Sopii hyvin tilaa kaipaavalle yksin eläjälle tai pariskunnalle. 

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa.

Kuvaus: 2 h + keittiö + vaatehuone + parveke

Rakentamisvuosi: 1966

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 1/3

Hissi: Ei

Ilmanvaihto: Koneellinen ilmastointi

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: Ei

Autopaikka: Kyllä

bottom of page