top of page

Juhonkatu 3 A 5, 08200 Lohja
(As Oy Ojamonlaita)

Kolmikerroksinen hissitön taloyhtiö Ojamolla.

Autopaikkoja varattavissa pihasta ja talon edustalla on reilusti tilaa kadunvarsipysäköintiin.

Sijainti Lohjanharjun luonnon läheisyydessä sekä ulkoilumaastojen vieressä, tarjoaa aktiiviselle ihmiselle huippu puitteet. Bussipysäkille lyhyt kävelymatka, josta pääsee sekä Virkkalan suuntaan että Lohjalle, ja sieltä edelleen Helsinkiin reilussa tunnissa. 

Noin kilometrin päässä sijaitsee kauppakeskittymä, jossa Citymarket, apteekki, parturi-kampaamo, Lidl, Alko, sekä useita pieniä pikaruokaravintoloita. Lohjan keskusta ja sen kaikki sen palvelut reilu parin kilometrin päässä.

 

2022 pintaremontoitu asunto Ojamon palveluiden ääreltä.​ Vaalean sävyinen ja siisti toisen kerroksen kaksio. Ikkunat ja parveke Juhonkadun suuntaan.

 

Keittokomerossa kaappitilaa riittää, niitä on katonrajaan asti. Ruokapöytä pitää sijoittaa tilavan olohuoneen puolelle, jossa on myös sille hyvin tilaa. Keittiön sekä makuuhuoneen ja olohuoneen suuntaan väliovet, joten ruokaa valmistaessa saadaan pidettyä käryt kurissa. Uusi liesituuletin auttaa myös asiassa.

 

Makuuhuoneessa vaatekaapit ja eteisessä erillinen vaatehuone. Lattiassa laadukas vinyylilankkulattia, joka tuntuu mukavalta jalan alla ja kestää elämää. Pyykinpesukone kuuluu asuntoon ja sisältyy vuokraan.

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa

Kuvaus: 2 h + keittiö + vaatehuone + parveke

Neliöitä: 47 m2

Rakentamisvuosi: 1966

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 2/3

Hissi: Ei

Ilmanvaihto: Koneellinen ilmastointi

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: Ei

Autopaikka: Kyllä

bottom of page