top of page

Virkkalantie 18 A 9, 08700 Lohja
(As Oy Veljeskulma)

Keskisimmällä sijainnilla Virkkalassa, siisti hissitön kerrostaloyhtiö, jonka kivijalan liiketiloista löytyvät muun muassa ravintola, parturi, kukkakauppa ja optikkoliike. Kaikki muutkin kyläkeskustan paikallispalvelut ovat aivan vieressä, muun muassa kaksi päivittäistavarakauppaa, halpatavarakauppa, apteekki, kahvila ja kirjasto.

Kiinteistö on rajattu aidoin ja lukituin portein, joten läpikulkua ja turhaa oleskelua piha-alueella ei ole, vaikka keskustassa onkin. Talo on kaikin puolin rauhallinen.

Taloyhtiössä on sauna, josta asukkaat voivat varata oman vuoron halutessaan. Kellarissa olevaan kuivaushuoneeseen voi viedä vaikka pyyhkeet ja lakanat pyykinpesun jäljiltä kuivumaan. Pihalla olevat autopaikat jonotusperiaatteella, mutta talon viereiselle parkkipaikalle saa auton pysäköityä.

Virkkalan linja-autopysäkki vain muutaman kymmenen askeleen päässä kotiovelta, josta julkisen liikenteen yhteys Lohjalle (9km / 15min) ja Helsinkiin pääsee bussilla noin 1½ tunnissa.

 

Tämä koti soveltuu niin yksin asuvalle kuin myös pariskunnalle. Asunnon ikkunat ovat talon sivupihalle päin, joten liikenne ei vilise silmien edessä eikä äänet kantaudu sisälle.

Tupakeittiö ja olohuone muodostavat kivan asuintilan, joka on simppeli sisustaa. Esimerkiksi pienellä ruokapöydällä, sohvalla ja tv-tasolla saa minimalistisen, mutta toimivan ja esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden.

Keittiössä pieni jääkaappi kahden levyn keraaminen liesitaso, erillisuuni sekä pieni astianpesukone arkea helpottamaan. Makuuhuoneessa vaatekaapit ja oviaukossa tilaa säästävä haitariliukuovi. Makuuhuoneessa raikasta tunnelmaa luova kasvillisuutta kuvaava tapetti, joka ei toki ole jokaisen juttu. Pieni pesuhuone, jossa peilikaappi. Pyykinpesukone sisältyy vuokraan.

Kuvaus: 2 h + kk

Neliöt: 37 m2

Rakentamisvuosi: 1963

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 3/4

Hissi: Ei

Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys

Ilmanvaihto: Koneellinen poisto

Astianpesukone: Kyllä

Pyykinpesukone: Kyllä

Autopaikka: Taloyhtiöllä autopaikkoja pihassa

Yleiset tilat: Väestönsuoja, sauna ja häkkivarasto 

bottom of page