top of page

Asemakuja 12 as 21, 08700 Lohja
(As Oy Asemakumpu)

Viihtyisä ja hiljainen vanhemman väen asuinyhteisö aivan Virkkalan keskustassa, mutta kuitenkin omassa rauhassaan muiden kiinteistöjen suojassa. Puistomainen piha-alue lisää viihtyvyyttä. Talossa on hissi.

Vuokralainen saa varattua itselleen halutessaan vuorot yhteiskäytössä olevasta pesutuvasta sekä saunasta.

Lyhyt kävelymatka kauppaan ja muihin paikallispalveluihin. K-market Tietolantie, jossa on myös Postin palvelupiste, on naapuritalossa ja se palvelee varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Kyläkeskustassa myös apteekki, kahvila sekä useampi ravintola ja erikoisliike, muun muassa kampaamoja, optikkoliike sekä halpatavarakauppa.

Virkkalan linja-autopysäkki noin sadan metrin päässä kotiovelta, josta julkisen liikenteen yhteys Lohjalle (9km / 15min) ja Helsinkiin pääsee bussilla noin 1½ tunnissa.

 

Ylimmän kerroksen kompakti yksiö parvekkeella, josta luonnonläheinen näköala, ilman vastapäisiä kerrostaloja. Asunto soveltuu yksin asuvalle, kodin rauhasta nauttivalle vuokralaiselle.

Kotiin tullaan pieneen eteinen, josta kulku WC-pesuhuoneeseen. Pesuhuoneessa peili- ja allaskaapelit, sekä paikka ja liittimet kapealle päältä täytettävälle pyykinpesukoneelle.

Olohuoneeseen saa sijoiteltua kalusteet monella tapaa, ja parvisänkyä hyödyntämällä vapautuu lattiapinta-alaa entisestään muille huonekaluille. Vaatehuone tangoilla ja hyllyillä tuo mukavasti säilytystilaa.

Keittokomerossa on asunnon kokoon nähden hyvin säilytystilaa. Keraaminen lattialiesi ja liesituuletin kuuluvat varustukseen. Pieni pöytämallinen astianpesukone mahtuu tiskipöydälle, mikäli käsin tiskaaminen ei ole oma juttu. Mikron voi sijoittaa jääkaappi-pakastimen päälle, niin se ei vie tilaa tasoilta.

Uusituissa ikkunoissa ja parvekeovessa on sälekaihtimet. Parvekkeelle mahtuu pieni pöytä ja pari tuolia, jossa voi nauttia kesäpäivistä.

Kellarikomeron saa käyttönsä pientä kuukausimaksu vastaan. Asuntoon kuuluu puolilämmin vinttikomero kerrosta ylempänä. Auton voi pysäköidä vapaasti pihalle.

Vakuudettomuus ja kotivakuutus kuuluvat hintaan, kun vuokralainen on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa.

Kuvaus: 1 h + k

Neliöt: 30 m2

Rakentamisvuosi: 1963

Yleiskunto: hyvä

Kerros: 4/4

Hissi: Kyllä

Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys

Ilmanvaihto: Koneellinen poisto

Astianpesukone: Ei

Pyykinpesukone: Ei

Autopaikka: Taloyhtiöllä autopaikkoja pihassa

Yleiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, pesutupa, sauna ja häkkivarasto 

bottom of page